Huolto

Huolto ja huoltopyynnöt

Konetukun maahantuomat leipomokoneet ja -linjastot tunnetaan laadustaan ja huoltovarmuudestaan. Tämä tarkoittaa sitä, että Konetukulta koneensa hankkinut leipuri voi luottaa siihen, että oikein huollettuna laite kestää ainakin 20 vuotta.

Koska leipomojen laitteita käytetään usein tauotta, jopa 24 tuntia vuorokaudessa, joutuvat kuluvat osat kovan rasituksen kohteeksi. Koneiden käyttöhäiriöt tietävät leipomoteollisuudessa laatupoikkeamia, hävikkiä ja seisokkeja. Artesaanileivonnassa tällaiset häiriötilanteet voidaan toisinaan korvata käsinleivonnalla, mutta isommissa tuotannoissa vika täytyy saada korjattua välittömästi.

Konetukun koko Suomen kattava huoltoverkosto on luotu asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme turvaksi, jotta yllättävän vian tai häiriön tullen apu on aina lähellä

ja nopeasti tavoitettavissa. Yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa tarjoamme koko Suomen kattavan leipomoteollisuuteen erikoistuneen huoltoverkoston kaikkien asiakkaidemme käyttöön. Apu on tarjolla vuoden jokaisena päivänä niin etänä kuin paikan päälläkin.

Etäapu 24/7

Vika- tai häiriötilanteessa apua on saatava välittömästi. Konetukun etäapu on palvelu, josta ongelman ratkaisu usein aloitetaan. Etäyhteyden avulla huoltomme konsultoi asiakasta siitä, mistä vika voi johtua ja millä keinoin se on korjattavissa. Koska leipomokoneiden mekaniikka on varsin samanlaista kuin teollisten laitteiden muutoinkin, osaa hiemankin koneenkorjausta hallitseva ratkaista usean vian itse tai oman huoltohenkilön avulla.

Myös monella laitevalmistajalla on oma päivystys- tai etäapupalvelu. Etäyhteydessä olevia leipomolinjastoja ja -koneita voidaan seurata valmistajan toimesta verkon välityksellä, mikä mahdollistaa myös ongelmien korjaamisen etäyhteyden kautta.

Huoltopyyntö / varaosan tilauslomake

Huolto paikan päällä

Kun vika ei ole korjattavissa etäyhteyden avulla, tilataan huolto paikan päälle. Leipomoteollisuuden koneisiin erikoistuneet huoltoteknikkomme varmistavat, että ongelmatilanteet saadaan korjattua tehokkaasti ja aikaa hukkaamatta. Näin yrittäjälle ei koidu ylimääräisiä kustannuksia koneiden seisoessa. Osaavat teknikkomme palvelevat kaikilla suuremmilla paikkakunnilla ja liikkuvat tarvittaessa nopeasti myös muualle Suomeen. Mikäli vika ei korjaannu huoltoteknikkojemme keinoin, apua pyydetään laitevalmistajalta. Asiakas voi luottaa siihen, että hän ei jää yksin ongelman kanssa.

Vuosihuoltosopimus

Catecin vuosihuoltosopimus on palvelu leipureille, jotka haluavat huoltaa laitteistot ja koneet suunnitelmallisesti ilman pelkoa ikävistä yllätyksistä. Asiantunteva huoltomme tarkastaa vuosittain vuosihuoltosopimuksen alaisten koneiden kuluvien osien kunnon, korvaa heikentyneet komponentit uusilla ja varmistaa, että kone toimii toivotusti.

Vuosihuoltosopimuksen mukainen kunnossapito ennaltaehkäisee koneiden ja linjastojen vikoja ja häiriötiloja mahdollistaen laitteistojen tehokkaan ja taloudellisen käytön. Kun koneita huolletaan asianmukaisesti ja säännöllisesti, ne kestävät päivittäistä käyttöä jopa vuosikymmeniä.