Toimitusehdot

Yleiset ehdot

Konetukku.fi on Op Trade and Service Oy:n (Y: 2344046-3) markkinapaikka. Näitä sopimusehtoja sovelletaan Op Trade and Service Oy:n ja sen asiakkaiden välisessä kauppasuhteessa. Op Trade and Service Oy:llä on oikeus päivittää näitä sopimusehtoja ilman ennakkoilmoitusta. Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia sopimusehtoja, jotka on luettavissa Konetukku.fi verkkosivuilta.

Konetukku.fi ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä. Ylivoimaisena esteenä pidetään sellaista ennalta arvaamatonta seikkaa tai olosuhteiden muutosta, joka on Op Trade and Service Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella.  Konetukku.fi on velvollinen ilmoittamaan asiakkaalle ylivoimaisesta esteestä viivytyksettä.

Asiakas ja tietosuoja

Konetukku.fi toivottaa tervetulleeksi kaikki yksityis- ja yritysasiakkaat. Kauppasuhteessa noudatetaan soveltuvaa Suomen ja EU:n lainsäädäntöä kuluttajakaupan, markkinoinnin ja mainonnan osalta. Yritysasiakkaiden ja Op Trade and Service Oy:n välisessä kauppasopimuksessa noudatetaan ensisijaisesti näitä sopimusehtoja ja muilta osin Suomen kauppalakia.

Asiakas on velvoitettu luovuttamaan tilausta tehdessään täydelliset yhteystietonsa, jotka sisältävät kuluttaja-asiakkaalta vähintään nimen, osoitteen ja puhelinnumeron sekä mahdollisesti sähköpostiosoitteen. Yritysasiakkailta vaadittavat tiedot ovat yhteyshenkilön nimi, puhelinnumero ja sähköposti sekä y-tunnus, postiosoite, puhelinnumero tai –numerot ja tarvittaessa laskutusosoite.

Asiakkaiden tiedot on tallennettu Op Trade and Service Oy:n asiakasrekisteriin.

Henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa Konetukku.fi, Fleminginkatu 21 a A 22, 00500 Helsinki.

Hinnasto

Hinnat ovat verottomia, ALV 0%. Jos hinnastossa on selviä hintavirheitä, tuotetta ei myydä selvästi alempaan hintaan.

Tarkastamme hinnat aina käsittelyhetkellä.

Toimitusaika-arviot on laadittu maahantuojien ja valmistajien antamien tietojen perusteella. OP Trade and Service Oy tai sen käyttämät toimittajat eivät ole vastuussa vaikutuspiirinsä ulkopuolelta tulevien ennalta arvaamattomien muutosten aiheuttamista viivästyksistä.

Toimittaminen

Valmiin tilauksen käsittely pyritään tekemään mahdollisimman nopeasti sen vastaanottamisesta. Toimitus sisältyy lähtökohtaisesti hintoihin.

    Myyntiehdot

    Konetukku.fi käyttää tuotteittensa myynnissä TK Yleiset 2010 -myyntiehtoja.

    Maksuehdot

    Maksu tapahtuu tilauksen yhteydessä laskulla.

   Omistusoikeuden siirtyminen

   Omistusoikeus toimitettuun tavaraan siirtyy ostajalle, kun koko kauppahinta on maksettu myyjälle.